Лятна свежест с iRobot иновации

Нашите топ дистрибутори

Пазарувайте продукти на iRobot само от легитимни партньори на марката. Официалната дистрибуция на почистващите роботи на iRobot, както и на аксесоари и консумативи за тях, се осъществява само чрез нашата мрежа от оторизирани търговци. По този начин ние можем да гарантираме контрол на качеството, разпространението и сервизното обслужване на нашите стоки.

Оторизирани партньори на iRobot са:

Защо да се доверите само на оторизирани партньори на iRobot?

При нужда от сервизиране или доказване на произхода на наш продукт ние винаги изискваме официален документ, който да удостовери покупка от оторизиран партньор на марката. В случай на покупка от друг търговец или място, ние не можем да признаем гаранцията на вашия робот. Винаги купувайте от солиден и легитимен партньор на iRobot, за да можете да се възползвате от пълните гаранции за качество и сервизно обслужване.

  • Подбор на партньори Ние винаги внимателно подбираме партньорите, които да ни представляват. Те трябва да отговарят на строги изисквания, сред които са надеждност, подход, изяснени имуществени отношения и успешна търговска история.

    Търсете логото на iRobot за оторизиран партньор във всеки обект, в които се предлагат стоки на нашия бранд. Оторизираните дистрибутори на iRobot преминават през различни обучения, съобразени с високите стандарти на компанията, и подлежат на одит. Най-важното за нас е да бъдем представлявани от благонадеждни търговци, които могат да осигурят цялостно клиентско обслужване. В случай, че вие не получавате коректно цялостно клиентско обслужване от оторизиран партньор на марката, моля, свържете се с нас.
  • Гаранция за качество Гаранцията на продуктите на iRobot, закупени от оторизиран партньор на марката, е 24 месеца.

    Ние даваме 100% гаранция за високото качество на нашите продукти, само ако са закупени от оторизиран партньор на iRobot. Това означава, че стоките са оригинални и са преминали през нужните тестове и окончателен контрол на качеството.
  • Обслужване на най-високо ниво За продукти на iRobot, закупени от обект или онлайн магазин на оторизиран партньор на марката, се предоставя цялостно клиентско обслужване.