Лятна свежест с iRobot иновации

14. юни 2022

На фокус са сватбените подаръци

Брачните обичаи не са това, което бяха. Съвременните двойки са по-заети, по-практични и по-взискателни както към сватбената церемония, така и към подаръците, които биха искали да получат и които ще бъдат до тях в общия им дом. Сантименталните сватбени подаръци губят притегателната си сила и са изместени от модерни и функционални уреди за дома, които преди всичко ще вършат добра работа на младоженците. Защото да създадеш семейство изисква усилия и време, а когато се появят децата, последното се оказва недостатъчно, умората взема превес и мечтите за романтика потъват в мисълта: „Няма ли кой да изчисти поне веднъж вместо мен?!“.

В интернет има много съвети как да подкрепите брачната двойка в началото на съвместния ѝ живот, какъв сватбен подарък да изберете, за да доставите истинско щастие на младоженците, или как допринесете за семейното щастие на приятелите си. Все повече хора осъзнават, че просто красива вещ, която може и да не отговаря на вкуса булката или ще трупа прах върху някоя етажерка, не е най-добрата идея, а съвременните технологии и иновативните уреди за бита позволяват варианти, които добавят емоционална стойност и повече моменти на радост от брачния живот.

Ако се колебаете какъв сватбен подарък да изберете за близките ви хора, iRobot ви предлагат три модела прахосмукачки роботи Roomba, които с готовност ще поддържат ежедневната чистота на подовете в дома на младата двойка и ще се превърнат в незаменими домашни помощници, носители на повече семеен уют.

Започваме с бюджетният модел Roomba® 698. Тази компактна пъргавелка притежава основните функции на иновативните продукти с марката iRobot, между които е навигацията iAdapt®. С помощта на сензори прахосмукачката робот анализира подовете в жилището, за да елиминира както едрия, така и дребния боклук, и почиства по-интензивно замърсените участъци. Оборудвана е с омекотена броня, която я прави внимателна към мебелите, а това е от голямо значение за току-що обзаведения апартамент, нали?

Roomba® 698 може да бъде инструктирана от разстояние чрез мобилното приложение iRobot® Home, което означава, че дори меденият месец да е в разгара си, подовете в дома на младоженците ще са добре почистени и ще очакват завръщането им, за да поставят заедно началото на блестящо съвместно съжителство.

Второто ни предложение за сватбен подарък е роботът прахосмукачка Roomba ® i3  – един от най-продаваните модели на iRobot.  Моделът се презарежда сам и чисти, докато не почисти навсякъде, картографира стаите в жилището, което му позволява да се движи оптимизирано в прави линии и да не пропуска дори най-дребните замърсявания. Работи с тристепенна почистваща система AeroForce®, благодарение на която засмуква боклука с мощен вакуум, а дизайнът ID Nucleus наподобява текстил и го превръща не само в ефективен автоматизиран почистващ уред, но и в красив аксесоар за дома, който може да бъде управляван дистанционно.

Roomba ® i3 е незаменим помощник на млади и заети новодомци, поддържа перфектна хигиена на подовете при семейства с деца и се справя с козината от домашните любимци. „Кучето или аз!“ не стои като ултиматум, а младоженците са спокойни, че притежават почистващ робот, който е оборудван с последните иновации.

Третата ни препоръка за сватбен подарък е Roomba® i3+. Тази модификация притежава всички функции на серия i и е окомплектована със зарядна и самопочистваща база Clean Base™. Умната прахосмукачка автоматично изхвърля боклука от пълния контейнер в сменяема торбичка в базата. Торбичката Allergenlock® побира съдържанието на до 60 контейнера и го държи  далеч от въздуха в дома.

Roomba ® i3+ картографира жилището, движи се интелигентно и организирано, може да чисти стая по стая, изпълнява команди от разстояние, презарежда се сама и се грижи за ежедневната чистота на подовете без нужда от човешка намеса. Тя е подходяща за двойки с планове за многолюдно семейство, за любители на домашни любимци, както и за жилища с голяма квадратура.

Най-желаните сватбени подаръци се променят, така както се променят и съвременните домове. Практичност, съчетана с модерни технологии и иновации, с ежедневна грижа за чистотата на подовете и семейното благоденствие, гарантирана от високото качество на iRobot – това е подаръкът, който всяко новосформирано семейство ще приветства с радост.