Най-добрите летни предложения, които си заслужават и не можете да подминете!

vSLAM®

vSLAM (визуална едновременна локализация и картографиране) позволява на роботизираните прахосмукачки да създават карти на заобикалящата ги среда и едновременно с това да ги навигират, използвайки визуална информация. По този начин роботизираните прахосмукачки могат да планират маршрути по-ефективно, да избягват препятствия и да почистват помещения по-ефективно.

АВТОМАТИЧНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА ОБЕКТИ

Най-модерната навигационна система vSLAM®

С функцията PrecisionVision роботът Roomba® открива предмети на пода, като например обувки, кабели, чорапи, кучешки екскременти... Когато се срещне с тях за първи път, ви изпраща снимка на обекта и вие решавате дали да го избегнете, или да продължите почистването. Запаметява избора ви за следващото почистване и след това знае какво да избягва и какво не. С всяка актуализация се самообучава и списъкът с обекти, които може да идентифицира, се увеличава.

НЕ ПРОПУСКА НИТО ЕДНО МЯСТО

Влиза под мебелите и на труднодостъпни места

Благодарение на навигацията vSlam роботът е в състояние да разпознава стените и мебелите, така че да забави скоростта и внимателно да се приближи към тях, за да не пропусне някое място и да избегне одраскване по мебелите. Той може да достигне дори до места, до които робот с друг вид навигация няма да успее.