ПродуктиBraava 390 Turbo

Цена 449,00 лв.
Няма наличност
Braava 390 Turbo banner
 

Кратко представяне

     
 
 

Тя е съвсем тиха и не безпокои никой докато върши своята работа. Тя е робот, контролиран от технология, разработена за NASA, оборудвана с четири микрофибърни подложки, PRO-CLEAN система и технология за бързо презареждане.

Основни предимства на Braava 390 Turbo

 • Много тихо почистване
 • Ефективни микрофибърни подложки
 • Лесна система за закрепване на подложката
 • Почиства всички видове твърди подови настилки
 • Възможност за ползване на няколко навигационни уреда
 • Навигационна система iAdapt 2.0 - с навигационен куб
 • Два режима на работа: сухо и мокро почистване
 • Система PRO-CLEAN: резервоар за вода и препарат за почистване
 • Почиства покрай стени и под мебели
 • Сензори против падане от стълби
 • Лесна поддръжка
 • Батерия с голям капацитет
 • Функция за бързо зареждане
 • Турбо зарядно – включено в комплекта

Защо робот от iRobot?

iRobot е компания, специализирана изключително в сферата на роботиката, която инвестира в развойни дейности по-голямата част от печалбата си. iRobot възниква в резултат на убеждението на трима ентусиасти (Колин Ингъл, Хелън Грейнър и Родни Брукс), че роботиката ще промени света и начина, по който работим, учим, лекуваме или почистваме. Още през първата си година iRobot, в сътрудничество с NASA, представя робот за космически изследвания - Genghis. Големият пробив идва през 1998 г., когато дружеството печели договор с Агенцията за високоразвити отбранителни проекти (Defence Advanced Research Project Agency - DARPA) за развой и производство на тактически мобилни роботи iRobot PackBot

Точно този универсален робот е използван от правителството на САЩ по време на спасителните операции, след терористичните атаки срещу Световния търговски център през 2001 г. PackBot също така изследва заразения район след аварията в японската електроцентрала във Фукушима през 2011 г. През 2002 г., iRobot влиза в ежедневието ни, с появата на първата прахосмукачка-робот Roomba. Три години по-късно, на пазара излиза и Scooba, която обогатява линията роботизирани помощници за бита. Днес портфолиото на iRobot включва няколко първокласни робота, които помагат на повече от 14 милиона души по целия свят за почистване на дома и около него.

Основни характеристики на
iRobot Braava 390 Turbo

Навигационна технология iAdapt 2.0

Технологията iAdapt 2.0 е разработена в сътрудничество с NASA и работи като вграден GPS. Навигационният куб iAdapt 2.0 произвежда сигнал, който Braava използва, за да определи положението си в помещението и местата, които трябва да бъдат почистени. Когато приключи работата си, Braava винаги се връща на мястото, от което е започнало почистването - още една от възможностите на технологията iAdapt 2.0.

Ефективни микрофибърни подложки

iRobot Braava използва специални микрофибърни подложки с изключителни възможности за сухо и мокро почистване. Бялата подложка, по която полепват прах, косми и козина, се ползва за сухо почистване. Синята подложка е разработена специално за мокро почистване. Можете лесно да поставите подложката, като използвате панела с магнитна ключалка и гумени прикрепващи ленти. Когато почистването приключи, просто изперете подложката, дори и в пералнята.

Тихо почистване

По време на почистването Braava е изключително тиха. Можете да я ползвате рано сутрин или късно вечер, Braava няма да събуди никого. Braava не е прахосмукачка, тя е роботизирана подочистачка, която почиства прах и фини частици, чрез своите микрофибърни подложки. Колелата на Braava се задвижват от тих електрически двигател; по тази причина не можете да я чуете докато почиства.

Roomba 790

Два почистващи режима

Braava 390 Turbo работи в два режима за почистване – сухо и мокро. Не си представяйте режима за сухо почистване като метла, която ще измете парчета от изсъхнала кал, разнесени из стаята. Този режим е създаден да почиства прах, косми и слабо замърсяване на всички видове твърди повърхности, дори просторни пространства. Нечистотиите полепват по бялата микрофибърна подложка, която лесно можете да изтръскате, когато почистването приключи. При сухото почистване Braava се движи из пространството в дълги прави линии. Мокрото почистване ефективно измива повърхностите. Braava се движи на къси дъговидни движения. Чрез тази техника, уредът успява да почисти петна и прах.

Почистване покрай стени и под мебели

Почистването с Braava е умно и най-вече пълноценно. Роботът влиза под леглото и мебелитe или зад тоалетната; почиства цялостно около стени, както и около кошчета за смет или краката на маси. Реагира на препятствия в помещението. Не удря мебелите. Ако достигне килим, ще спре, ще се обърне и ще почисти пространството около меката настилка. Като цяло, разбира че да почистиш килима с микрофибърен плат не е добра идея.

Възможност за ползване на няколко навигационни куба

Braava 390 Turbo има възможност да се свърза с няколко навигационни куба с различни навигационни сигнали. С тяхна помощ могат да се почистват по-големи пространства. Препоръчваме навигационните кубове да се поставят на разстояние 7м един от друг, за да осигурят пълно покритие. Почистването с Braava 390 Turbo ще обхване цялото пространство, което е покрито от сигнала.

Система PRO-CLEAN

Braava 390 Turbo увеличава ефективността на работата си, чрез системата PRO-CLEAN. Използвайки резервоар с препарат за почистване, вграден в панела за закрепване на подложката, системата поддържа подложката леко мокра през цялото време. Благодарение на това Braava 390 Turbo премахва дори най-упоритите петна от вашия под.

Пауза/Рестарт функция

Имате нужда да спрете Braava за момент, да свършите нещо и след това да рестартирате робота. Няма проблем. Функцията Пауза/Рестарт ви гарантира, че Braava ще продължи почистването от там, където то е било прекъснато.

Функция „Бързо зареждане“

Braava 390 Turbo е оборудвана с турбо зарядна станция, която намалява наполовина времето за презареждане, т.е. на 2 часа.

За кого?

Braava 390 Turbo е подходящ за всички домове с твърди подови настилки. Сухото почистване с Braava може да обхване площ до 200 m2, а мокрото – до 60 m2 с едно зареждане. Друго предимство е бързото зареждане на бялата Braava, чрез турбо зарядното. Нужни са само 2 часа.

iRobot Braava 380
390T

Други важни функции

Сензори срещу падане по стълби
Микрофибърни подложки
iAdapt 2.0 навигация
Навигационен куб
Системата PRO-CLEAN
Режим „Сухо почистване“
Режим „Мокро почистване“
Тихо почистване
Функция Пауза/Продължаване
 
 

Сензори срещу падане по стълби

Специални сензори предпазват робота от падане по стълби или от високи места.

 

Микрофибърни подложки

iRobot Braava използва специални микрофибърни подложки с отлични почистващи възможности за сухо и мокро чистене. Бялата подложка се използва за сухо почистване, а синята - за мокро. Можете да поставите подложката лесно, като използвате панела с магнитно заключване и гумените фиксиращи ленти. Когато почистването приключи, можете лесно да изплакнете подложката или да я изперете дори и в пералнята.  

 

iAdapt 2.0 навигация

iAdapt 2.0 e навигационната система, съвместима с iRobot Braava. Технологията, разработена съвместно с експерти от NASA, работи чрез вграден GPS. Навигационният куб iAdapt 2.0 произвежда сигнал, който Braava използва, за да определи положението си в помещението и местата, които трябва да бъдат почистени. Когато приключи работата си, Braava винаги се връща на мястото, от което е започнало почистването - още една от възможностите на технологията iAdapt 2.0.

 

Навигационен куб

Навигационният куб е част от навигационната система на iRobot Braava. Той работи направлява робота през всяко кътче от помещението. Кубът помага на Braava да определи местоположението и местата, които трябва да бъдат почистени. 

 

Системата PRO-CLEAN

Braava 380 увеличава ефективността на работата си, чрез системата PRO-CLEAN. Използвайки резервоар с препарат за почистване, вграден в панела за закрепване на подложката, системата поддържа подложката леко мокра през цялото време. Благодарение на това Braava 380 премахва дори най-упоритите петна от вашия под.

 

Режим „Сухо почистване“

Braava работи в два режима за почистване – сухо и мокро (Braava jet има и трети режим - влажно забърсване) . Режимът сухо почистване е създаден да забърсва прах, косми и слабо замърсяване на всички видове твърди повърхности. Нечистотиите полепват по подложката, която лесно можете да изтръскате или смените (в зависимост от модела моп), когато почистването приключи. 

 

Режим „Мокро почистване“

Braava работи в два режима за почистване – сухо и мокро (Braava jet има и трети режим - влажно забърсване). Мокрото почистване ефективно избърсва повърхностите. Чрез тази техника, уредът успява да почисти петна и прах.

 

Тихо почистване

Braava работи тихо и това е едно от големите ѝ предимства. Тя е задвижвана от тих електромотор, заради който почти няма да я чувате; затова можете да четете книга или да спите докато Braava чисти, а тя със сигурност няма да ви пречи.   

 

Функция Пауза/Продължаване

Ако имате нужда да спрете Braava за малко, да свършете каквото е необходимо и после да продължите с почистването? Няма проблем. Функцията Пауза/Рестарт ви гарантира, че Braava ще продължи почистването от там, от където то е било спряно. 

Съдържание на опаковката
*Батерията е монтирана в робота

Почистващ панел Pro-Clean1бр. Почистващ панел Pro-Clean

Почистващ панел1бр. Почистващ панел

Навигационен куб1бр. Навигационен куб

Подложки за сухо почистване2бр. Подложки за сухо почистване

Подложки за мокро почистване2бр. Подложки за мокро почистване

Батерия1бр. Батерия

Адаптер1бр. Адаптер

Зарядно устройство тип „Турбо“1бр. Зарядно устройство тип „Турбо“

Braava 390 Turbo1бр. Braava 390 Turbo

 

Допълнителни аксесоари

Навигационен куб – channel 1 Навигационен куб – channel 1 Купи
Комплект подложки за мокро почистване Комплект подложки за мокро почистване Купи
Комплект дозатори Комплект дозатори Купи
Комплект подложки MIX Комплект подложки MIX Купи
 

Braava 390 Turbo: речник на термините

Технически данни

Батерия – Ni-MH 2000 mAh
Капацитет на батерията при сухо почистване: до 200 m²
Капацитет на батерията при мокро почистване: до 60 m²
Време за зареждане: 2 часа
Тегло: 1.8 кг
Размер: 244 x 216 x 79 мм
 
 

Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата