ПродуктиMirra 530

Цена 2 539,00 лв.
Няма наличност
Kъм кошницата
Mirra 530 banner
 

Кратко представяне

     
 
 

iRobot представя най-съвременните технологии за чистене на басейни, вградени в един робот - Mirra 530. Почистването се контролира от интелигентна система iAdapt Nautiq. Mirra разполага с вградена помпа и филтрираща система, поради което не се нуждае от сложна инсталация и не повлиява на технологиите, вградени в самия басейн. Филтърните кутии са достъпни и поддръжката им е много лесна.

Основни предимства на Mirra 530

  • Удобна за работа и лесна за поддръжка
  • Две филтърни кутии, които позволяват бързо и лесно да отстраните отпадъците
  • Модерен и практичен дизайн
  • Интелигентна технология iAdapt Nautiq
  • Почиства изцяло вътрешността на басейна, в това число и стените
  • Вграден жиро сензор предпазва робота от заплитане в захранващия кабел
  • Филтрира до 265 литра на минута (до 16 куб. м/час)
  • Активна почистваща PVC четка премахва нечистотии, водорасли и бактерии от дъното и стените на басейна
  • Подходящ за обекти с размер до 80 м2
  • Тегло само 7.7 кг

За iRobot

Компанията iRobot е създадена през 1990 г. от Колин Ангъл, Хелън Грейнър и Родни Брукс. Заедно решили да приложат на практика резултатите от изследванията си по роботика и да ги пренесат от академичните среди в реалния сват. Днес повече от 15 млн. домакинства по целия свят използват роботите на iRobot. iRobot е лидер в роботизираните технологични решения както за дома, така и за индустриални цели. Компанията печели по-голямата част от световни състезания в сферата на роботиката и е сред топ компаниите, създаващи роботи за NASA.

Ключови характеристики
Mirra 530

Почистваща технология iAdapt Nautiq

При създаването на iAdapt Nautiq, инженерите са били вдъхновени от резултатите, постигнати с технологията iAdapt, интегрирана в прахосмукачките Roomba и миещите роботи - Scooba. Те адаптират технологията към работа в триизмерно пространство. Роботът за почистване на басейни iRobot Mirra 530 първо засича размерите на басейна, след което избира най-пододящия режим на почистване. Той се връща няколко пъти на едно и също място по време на почистването, като постоянно контактува с обкръжаващата среда за най-добри резултати.

Почистване на дъното и стените на басейна

iRobot Mirra 530 се придвижва с помощта на четири PVA колела. Този материал гарантира отлично закрепване и стабилност на робота върху всички видове настилки на басейни. Чрез тези колела Mirra се придвижва безопасно по пода и стените на басейна.

Почистваща PVC четка

Активната PVC четка премахва нечистотии и бактерии, които се всмукват и задържат във филтърните кутии.

Looj 330

Вградена помпа и филтрираща система

iRobot Mirra 530 почиства, посредством вградена помпа и филтрираща система. Mirra филтрира до 16 куб. м на час. Мощна помпа изпомпва водата от целия басейн, което позволява на робота да я филтрира по-добре. Този процес също така подобрява циркулацията на водата, което подпомага и раотата на вградената в басейна филтрираща система.

Лесна поддръжка и работа

Употребата на iRobot Mirra 530 е много лесно. Само поставяте робота в басейна и натискате бутона "CLEAN", за да стартирате почистващия цикъл, в който роботът има грижа за всичко. Две дренажни клапи дават възможност за бързо отвеждане на водата и лесно изваждане на Mirra от басейна. За да почистите робота, просто извадете филтърните кутии, изпразнете ги и ги измийте с вода.

Mirra 530: речник на термините

Технически данни

Размери: 406 мм x 308 мм x 349 мм
Продължителност на почистващия цикъл – 2,5
Подходящ за обекти с размер до 80 м2
Обем филтрирана вода - 16 м³ /час
Ширина на зона за почистване: 31 см
Възможност за почистване на стени – ДА до края на водната повърхност
Дължина на захранващия кабел – 18 м
Входящо напрежение – 230 V
Изходящо напрежение – 29 V
Използвана мощност - 180 W
Тегло без захранващия кабел - 7.7 kg
 
 

iRobot на изложение II.

За първа година iRobot взе участие на изложението "Светът на мебелите", което се проведе от 24 до 28 април в Интер Експо Център в София.

09.05.2018
всички новини

Roomba i7+ (7558)

Roomba i7+ (7558)Roomba i7+ в комбинация със зарядната и почистваща станция Clean Base изпразва контейнера за боклук сама

Всички продукти

 
 
 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата