Нашите ТОП партньори
Запознайте се със семейството на iRobot® Ние се грижим за ежедневната чистота на подовите настилки.

Защо официална дистрибуция?

Официалната дистрибуция на продуктите iRobot се осъществява само чрез нашата мрежа от оторизирани партньори, чрез които гарантираме сериозен контрол при разпространение на продуктите iRobot.

Горепосоченото можем да гарантираме единствено в мрежата от оторизираните партньори на iRobot. Винаги изискваме документ, удостоверяващ покупката от оторизиран партньор. В случай на покупка от друго място, не можем да признаем гаранцията на Вашия продукт. Поради това, обърнете специално внимание на избора на солиден и доказан партньор. Подценяването на изложените по-горе факти може в бъдеще да ви изиграе лоша шега.

  • Подбор на партньори Внимателно подбираме партньорите, които ни представляват. Те трябва да отговарят на строги изисквания, сред които са надеждността, сериозният подход, изяснените имуществени отношения и успешната търговска история.
  • Мрежата от оторизирани партньори Оторизираните партньори преминават различни обучения и подлежат на одит. Най-важното за iRobot е, партньорите да са способни да осигурят цялостно клиентско обслужване. В случай, че това не е така, моля свържете се с нас. Търсете логото iRobot за оторизиран партньор във всички обекти, предлагащи продукти с нашия бранд.
  • Гаранция 24 месеца Продуктите на iRobot, закупуни от оторизиран партньор, имат гаранция от 24 месеца.
  • 100% гаранция за качество За стоки, закупени от оторизирани партньори на iRobot, ние гарантираме, че стоките са оригинални iRobot и са преминали окончателния контрол на качеството.
  • Добро обслужване За продукти на iRobot, закупени в мрежата на оторизираните партньори, се предоставя цялостно клиентско обслужване.
Споделяйте и следвайте

Последвай irobot_bulgaria в instagram и покажи твоя iRobot с хаштаг #irobot_bulgaria