Видео: тест на роботизираните прахосмукачки в Холандия

 
    продукти
 

Независимото потребителско списание Hardware.info проведе тест за ефективност на четири различни роботизирани прахосмукачки. Победителят не е изненадан, за разлика от победените.

Видео показва тест на обхвата и ефективността на почистване на четири различни роботизирани прахосмукачки, предимно от по-високите ценови категории. Philips Homerun не можа да се утвърди у нас, но Ecovacs и Samsung Navibot продължават да се борят за своето място под слънцето. Тестът е сходен с подобни тестове от миналото, нов същото време показва някои интересни факти.

За да ги откриете, препоръчваме да гледате всички видео клипове. Резултатът потвърждава лидерската позиция на марката iRobot в областта на роботиката. Roomba 780 показва не само най-добър обхват на почистена площ, но и най-голяма ефективност и бързина. Погледнете 1:15-та минута на видеото. Какво виждате?

Докато прахосмукачката-робот Ecovacs има пред себе си още доста работа, Philips е успяла да почисти само половината от помещението, а Samsung Navibot се лута между масата и столовете, Roomba е почистила цялата площ и започва втори тур. Докато останалите прахосмукачки-роботи наваксват изоставането в следващата част на видео клипа, Roomba почиства за втори път и даже за трети.

Точно това е уникалното в роботизираните прахосмукачки iRobot. Благодарение на системата за почистване и навигация – iAdapt, успяват наистина интелигентно да реагират на формата, размера и условията в помещението и да почистят всяко място за сравнително кратко време четири пъти. Така прахосмукачките-роботи iRobot Roomba дават най-добрите резултати в света и правят живота на собствениците си наистина по-лесен.

 

 
 
 


Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата