Роботи в помощ на домакинствата /Втора част/

 
    продукти
 

Ето го продължението на нашата селекция роботи, създадени в помощ на домакинствата.
Роботи в помощ на домакинствата /Първа част/Emotech Olly RobotРоботът Olly е смесица между умен домашен „хъб“ и робот. Това кръгло настолно устройство ще ви е голям помощник. Olly е създаден в Лондон и има за цел да подобри комуникацията между вас и свързаните в дома ви устройства.


Robo Temi


Temi е робот, който е по-умен от роботите с телепрезентация и може да предложи много повече от една движеща се машина на колела. Той е проектиран да бъде едновременно видео чат и машина за музика, съвместим с Android. Чрез него можете едновременно да чатите и да се забавлявате.


Aido на Ingen DynamicAido е семеен домашен робот, който ви асистира в ежедневните дейности и подобравя качеството на живот. С този робот децата ви ще имат занимания постоянно, а домът ви ще е под наблюдение благодарение на визуалните мобилни куминикации вградени в тази машина.


Робот от Robot Base


Една от креативните машини на пазара, която има доста функции. Разпознава лица, прави снимки, настройва аларма за събуждане, разпознава език и има автономна навигация. Този робот прави карта на помещението чрез алгоритми и картографиране. Robot Base може да комуникира с останалите smart устройства в дома ви, като термостата Nest, така че да е от помощ в ежедневните дейности.


Q.Bo Open Source Робот


Ако търсите предизвикателство, което да ви ангажира съзнанието, то Q.Bo роботът е правилният избор за вас. Този Open Source робот ви позволява да добавяте функции и характеристики, така че да създадете машина по свой вкус и интерес. Q.Bo е подходящо занимание за деца, за родители, за учители, за всички онези, които искат да провокират мисленето на учениците.


Erica Japanese Android


Този робот не е създаден с цел потребителска роботика и масово разпространение, но смятаме, че роботите на бъдещето ще изглеждат като Erica. А може би вече те са сред нас...


Бихте ли си взели робот за компания?
 

 
 
 


iRobot на изложение II.

За първа година iRobot взе участие на изложението "Светът на мебелите", което се проведе от 24 до 28 април в Интер Експо Център в София.

09.05.2018
всички новини

Roomba i7+ (7558)

Roomba i7+ (7558)Roomba i7+ в комбинация със зарядната и почистваща станция Clean Base изпразва контейнера за боклук сама

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата