Роботи в помощ на домакинствата /Втора част/

 
    продукти
 

Ето го продължението на нашата селекция роботи, създадени в помощ на домакинствата.
Роботи в помощ на домакинствата /Първа част/Emotech Olly RobotРоботът Olly е смесица между умен домашен „хъб“ и робот. Това кръгло настолно устройство ще ви е голям помощник. Olly е създаден в Лондон и има за цел да подобри комуникацията между вас и свързаните в дома ви устройства.


Robo Temi


Temi е робот, който е по-умен от роботите с телепрезентация и може да предложи много повече от една движеща се машина на колела. Той е проектиран да бъде едновременно видео чат и машина за музика, съвместим с Android. Чрез него можете едновременно да чатите и да се забавлявате.


Aido на Ingen DynamicAido е семеен домашен робот, който ви асистира в ежедневните дейности и подобравя качеството на живот. С този робот децата ви ще имат занимания постоянно, а домът ви ще е под наблюдение благодарение на визуалните мобилни куминикации вградени в тази машина.


Робот от Robot Base


Една от креативните машини на пазара, която има доста функции. Разпознава лица, прави снимки, настройва аларма за събуждане, разпознава език и има автономна навигация. Този робот прави карта на помещението чрез алгоритми и картографиране. Robot Base може да комуникира с останалите smart устройства в дома ви, като термостата Nest, така че да е от помощ в ежедневните дейности.


Q.Bo Open Source Робот


Ако търсите предизвикателство, което да ви ангажира съзнанието, то Q.Bo роботът е правилният избор за вас. Този Open Source робот ви позволява да добавяте функции и характеристики, така че да създадете машина по свой вкус и интерес. Q.Bo е подходящо занимание за деца, за родители, за учители, за всички онези, които искат да провокират мисленето на учениците.


Erica Japanese Android


Този робот не е създаден с цел потребителска роботика и масово разпространение, но смятаме, че роботите на бъдещето ще изглеждат като Erica. А може би вече те са сред нас...


Бихте ли си взели робот за компания?
 

 
 
 


Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата