Оторизирани търговци на iRobot

 
    продукти
 

Официалната дистрибуция на продуктите iRobot се осъществява само чрез нашата мрежа от оторизирани търговци, чрез които гарантираме сериозен контрол при разпространение на продуктите iRobot. Пазарувайте там, където ще получите подобаващо внимание дори и при възникване на някакъв проблем.

 
  • Внимателно подбираме търговците, които ни представляват. Те трябва да отговарят на строги изисквания, сред които са надеждността, сериозният подход, изяснените имуществени отношения и успешната търговска история.

  • Оторизираните търговци преминават различни обучения и подлежат на одит. Най-важното за iRobot е, търговците да са способни да осигурят цялостно клиентско обслужване. В случай, че това не е така, моля свържете се с нас. Търсете логото iRobot за оторизиран търговец във всички обекти, предлагащи продукти с нашия бранд.

  • Гаранционен срок от 24 месеца: продуктите закупени в мрежата на оторизираните търговци на iRobot имат гаранционен срок от 24 месеца.

  • 100 % гаранция на качеството: за продукти, закупени от оторизирани търговци на iRobot, гарантираме оригинален произход и задължително преминат краен контрол на качеството.

  • Гаранция за цялостно клиентско обслужване: за продукти на iRobot, закупени в мрежата на оторизираните търговци, се предоставя цялостно клиентско обслужване.

  • Клиентът може да изпробва продукта в мрежата на оторизираните търговци.

  • Възможност за безплатен транспорт до и от сервиз.

  • Гаранция за безпроблемно пазаруване: при нашите оторизирани търговци гарантираме безпроблемно пазаруване. Всеки възникнал проблем ще бъде решен, достатъчно е само да се свържете с нас. За нас е важно да си сътрудничим само със сериозни партньори.

Горепосоченото можем да гарантираме единствено в мрежата от оторизираните търговци на iRobot. Винаги изискваме документ, удостоверяващ покупката от оторизиран търговец. В случай на покупка от друго място, не можем да признаем гаранцията на Вашия продукт. Поради това, обърнете специално внимание на избора на солиден и доказан търговец. Подценяването на изложените по-горе факти може в бъдеще да ви изиграе лоша шега.

 

 
 
 


Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата