iRobot® представя на CES 2014 новата Scooba®

 
    продукти
 

iRobot Corp., лидер развитието на роботиката, представя робот за дома, който почиства подовите настилки по съвсем нов начина - iRobot Scooba 450. Заедно с новата серия роботизирани прахосмукачки Roomba® 800, Scooba 450 е част от представянето на компанията на CES 2014 в Лас Вегас.

Разработена на основата на професионалните почистващи и миещи машини, Scooba 450 работи в нов, тристепенен почистващ режим, който осигурява чисти подове и премахване на бактерии и микроорганизми до 99.3%. Scooba 450 е три пъти по-ефективна, спрямо предходните модели от серията.

“Зад Scooba 450, всъщност стои много наука и разработки,” коментира Колин Енгъл, председател и изпълнителен директор на iRobot. “За да предлагаме по-добро почистване, ние просто трябваше да намерим нов начин да го правим. Промяната на нашата уникална Scooba платформа беше едновременно нова възможност и предизвикателство за инженерите ни. И те приеха това предизвикателство, като представиха технология от следващо поколение, с изключително представяне.”

Scooba 450 предлага отлично почистване.

  • Тристепенния почистващ процес Scooba автоматично събира отпадъците, накисва, измива и подсушава подовите настилки.
  • Измиващата четка се върти с повече от 600 оборота в минута и премахва боклуци и петна.
  • Обновена iAdapt® навигационна технология оптимизира мокрото почистване.
  • Използвайте Scooba навсякъде, където бихте ползвали кофа и парцал.

Scooba 450 се настройва спрямо нуждите на вашия дом.

  • Две възможности за почистване – пълен цикъл в рамките на 40 мин, за площ до 300 кв.м или кратък цикъл от 20 мин, за площ до 150 кв.м.
  • Използва виртуални стени, които са съвместими с роботите от серия Roomba, което дава възможност няколко робота да ползват едни и същи аксесоари.

През изминалата една година iRobot представи цяла линия от нови роботи за поддръжка на дома: почистващ робот за басейни Mirra™, роботизирана подочистачка Braava™, серия 800 на роботизираната прахосмукачка Roomba, а сега и новият миещ робот Scooba 450. Като създател на категорията роботи за почистване на дома, iRobot има за цел да създава нови разработки, които да внедрява в практични решения, облекчаващи ежедневието ни.

iRobot Scooba 450 излиза на пазара в Северна Америка на цена от 599.99 щатски долара. Очаква се да дойде в Европа и България през май 2014 г.

За iRobot Corp.

iRobot проектира и създава роботи, които променят света. Домашните роботи на компанията помагат на хората да открият по-добър начин за чистене, роботите за отбрана и защита предпазват онези, които са застрашени, а тези – за отдалечено присъствие ви позволяват да се позиционирате виртуално навсякъде по света. Продуктите на iRobot разполагат с патентовани технологии, включващи най-съвременни навигационни концепции, мобилност и изкуствен интелект. За повече информация посетете www.irobot.com.

 

 
 
 


Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата