iRobot – най-доверената марка на пазара!

 
    марка
 

Институтът по изследвания Euromonitor International направи анализ на пазара на роботизираните прахосмукачки. Резултатите сочат iRobot® като най-популярния бранд в този сегмент.


Euromonitor International


Euromonitor International е изследователска институция с глобален обхват. Предлага стратегически изследвания в областта на икономиката, бизнес пазарите и потребителските нагласи в световен план. С повече от 40 години опит в развиването на стартиращи пазари изследователският метод на Euromonitor International е уникална комбинация от специализирани знания и успешно реализирани рисърч проекти в много държави.

Международното покритие, отличното разбиране на потребителите, B2B политиката и обхватът на предлаганите услугите правят Euromonitor International много полезен ресурс както за международните корпорации, така и за малкия и средния бизнес. Комплексните данни на Euromonitor International се използват от компании в 106 страни в целия свят.

iRobot – номер едно при роботизираните прахосмукачки в световен план!


Корпорацията iRobot е глобален пионер и лидер в потребителската роботика. През 2002г. американската компания представя първата прахосмукачка-робот – Roomba. За 15 години броят на продуктите с марка iRobot нараства значително, като те се превръщат в еталон за качество.
Според последното проучване на Euromonitor International iRobot е глобален лидер в продажбите на прахосмукачки-роботи. Получената награда “Номер 1 бранд при продажбите на роботизирани прахосмукачки“ е в резултат на обората, който продадените iRobot генерират. Заслуженият приз е доказателство за високото доверие сред потребителите в световен мащаб. От основаването на компанията до този момент продадените роботизирани прахосмукачки из целия свят наброяват 20 милиона.
 

 
 
 


iRobot на изложение II.

За първа година iRobot взе участие на изложението "Светът на мебелите", което се проведе от 24 до 28 април в Интер Експо Център в София.

09.05.2018
всички новини

Roomba i7+ (7558)

Roomba i7+ (7558)Roomba i7+ в комбинация със зарядната и почистваща станция Clean Base изпразва контейнера за боклук сама

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата