iRobot модели позволяващи контрол през мобилно приложение iRobot HOME

 
    продукти
 

Ще ви представим кратко ревю на моделите, позволяващи контрол през iRobot HOME мобилно приложение.

Точно преди година през 2016 ние от iRobot представихме най-иновативния си модел - Roomba 980. В компанията разработихме модел, който може да се управлява от всяка точка на света чрез iRobot HOME мобилно приложение. Година по-късно вече имаме група от роботи, предлагащи тази опция.Какво представлява мобилната апликация?
iRobot HOME апликацията свалена на вашия таблет или телефон позволява да контролирате прахосмукачката-робот без значение от мястото, на което се намирате. Достатъчно е да натиснете CLEAN в приложението, за да стартирате робота. Апликацията предлага допълнително опции за контрол, инструкции и информация за ползване. Ето и моделите, които предлагат безжичен контрол:

Roomba 980
Този модел е технологичен връх в категория прахосмукачки – роботи и съвсем не е случаен фактът, че именно Roomba 980 доведе iRobot HOME при нас.

Повече информация 

Roomba 966
По-ниският модел от серия 900 с визуална локализация / вградена камера/, който също може да се управлява чрез мобилната апликация.

Повече информация 

Roomba 896
Ако имате нужда от едно добро почистване, не държите на вградената камера, но искате да го контролирате чрез iRobot HOME, то Roomba 896 е правилният избор за вас.

Повече информация 

Roomba 696
Базовият модел с оригиналната AeroVac тристепенна почистваща система Roomba 696 е вече наличен. Освен iRobot HOME моделът е с Li-Ion батерия с удължен живот.

Повече информация 

Braava jet 240
Семейството на подочистачките също имат своя smart представител – малкият Brava jet 240, който се управлява през мобилното приложение, но чрез Bluetooth връзка.

Повече информация 
 

 
 
 


Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата