Честит рожден ден Roomba!

 
    продукти
 

Знаете ли, че нашата добра приятелка Roomba - най-продаваната прахосмукачка робот в света, навършва 15 години днес?


На 17 септември през далечната 2002г. технологичният връх при прахосмукачките роботи става факт с представянето на Roomba. Днес повече от 20 млн. домакинства по цял свят притежават робот с марката iRobot.
Да погледнем какво се случи през 2002 г. в САЩ: излъчи се първото ТВ шоу American Idol, Apple лансираха второ поколение iPad, първият мобилен телефон с вградена камера стана факт, а премиерата на Spider – Man разби касите на киносалоните.

С пускането на първата прахосмукачка робот Roomba iRobot завинаги промени начина, по който хората почистват дома си. Компанията зададе нови стандарти в индустрията, останала непроменена повече от 100 години. Петнадесет години по-късно iRobot продължава да внедрява своята продуктова линия, предлагайки възможности за свързване и картографиране, които ще допринесат за развитието на интелигентния дом на бъдещето.
„Представянето на Roomba преди петнадесет години помогна да се създаде жизненоважен пазар за потребителска роботика и спомогна за позиционирането на iRobot сред водещите технологични продукти в домакинството.“ Каза Колин Ангъл, основател на iRobot и допълни: „Изключително сме горди и радостни да отпразнуваме този ден осъзнавайки, че още много предстои. Вярваме, че през следващите петнайсет години роботите ще бъдат основна част от концепцията за умен дом, помагайки много повече в ежедневието на хората.“

 

 
 
 


Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата