9 робота, които улесняват ежедневието ни

 
    продукти
 

Имате тревна площ и ви трябва косачка? Имате нужда от транспорт и се нуждаете от превозно средство? Роботите измислени за тази цел ще свършат всичко вместо вас.












Да се придвижвате с робот
Да се придвижваме посредством робот в задръстванията? Някои от технологичните продукти позволяват вече това. Технологията Ninebot в Segway miniPRO е достатъчно бърза, надеждна и лесна за научаване. Свързвате smart устройството във вашия miniPRO и го управлявате успешно, докато ние тук все още се чудим кой би използвал тази джаджа.




Перфектно изчистени подови настилки
С приложението iRobot Home можете да настройвате вашата Roomba да почиства в ден и час по ваш избор, без да е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл. А това означава само едно – край на досадното ежедневно чистене. Така че, отделете време на по-важните ангажименти и се приберете в изчистения си от Roomba дом.




Не е просто играчка
WowWee може да взаимодейства чрез GestureSense технология. Свържете smart устройството и се насладете на играта.





Домашният любимец за който винаги сте си мечтали
Bentley е като малко кученце, което обича да играе и изучава нови неща, въпреки че няма да го видите да пишка в апартамента. Той разпознава гласа ви и подава лапа, което го прави достоен член на семейството.




Чисти прозорци само с натискане на един бутон
Вискотехнологичният вауум ефект и 4 - степенната почистваща система ви предлагат максимум покритие. Този тип почистващи роботи ще изчистят прозорците ви съвсем безшумно.




Насладете се на чист басейн без усилие
iRobot Mirra почиства и филтрира вашия басейн докато вие релаксирате с питие.





Безкомандно косене
Косенето никога не е било толкова лесно, както с Landroid робот. Лесна за настройване автономна косачка, която може да обработва наклони до 20 градуса.




Хранете домашния любимец от разстояние
Не оставяйте домашния любимец сам и гладен. Можете да го храните чрез смарт телефон без значение мястото, на което се намирате, както и да управлявате големината на порциите и часовете на хранене.





Наблюдавайте къщата си
Наблюдавайте всичко вкъщи с Riley, робот контролиран чрез Wi-Fi. Той е с 5 мегапикселова камера, което е достатъчно да наблюдавате ежедневието на домашните си любимци например.





А ние ви питаме колко точно бихте искали да улесните ежедневието си?

Източник 


 
 

 
 
 


iRobot на изложение II.

За първа година iRobot взе участие на изложението "Светът на мебелите", което се проведе от 24 до 28 април в Интер Експо Център в София.

09.05.2018
всички новини

Roomba i7+ (7558)

Roomba i7+ (7558)Roomba i7+ в комбинация със зарядната и почистваща станция Clean Base изпразва контейнера за боклук сама

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата