9 робота, които улесняват ежедневието ни

 
    продукти
 

Имате тревна площ и ви трябва косачка? Имате нужда от транспорт и се нуждаете от превозно средство? Роботите измислени за тази цел ще свършат всичко вместо вас.
Да се придвижвате с робот
Да се придвижваме посредством робот в задръстванията? Някои от технологичните продукти позволяват вече това. Технологията Ninebot в Segway miniPRO е достатъчно бърза, надеждна и лесна за научаване. Свързвате smart устройството във вашия miniPRO и го управлявате успешно, докато ние тук все още се чудим кой би използвал тази джаджа.
Перфектно изчистени подови настилки
С приложението iRobot Home можете да настройвате вашата Roomba да почиства в ден и час по ваш избор, без да е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл. А това означава само едно – край на досадното ежедневно чистене. Така че, отделете време на по-важните ангажименти и се приберете в изчистения си от Roomba дом.
Не е просто играчка
WowWee може да взаимодейства чрез GestureSense технология. Свържете smart устройството и се насладете на играта.

Домашният любимец за който винаги сте си мечтали
Bentley е като малко кученце, което обича да играе и изучава нови неща, въпреки че няма да го видите да пишка в апартамента. Той разпознава гласа ви и подава лапа, което го прави достоен член на семейството.
Чисти прозорци само с натискане на един бутон
Вискотехнологичният вауум ефект и 4 - степенната почистваща система ви предлагат максимум покритие. Този тип почистващи роботи ще изчистят прозорците ви съвсем безшумно.
Насладете се на чист басейн без усилие
iRobot Mirra почиства и филтрира вашия басейн докато вие релаксирате с питие.

Безкомандно косене
Косенето никога не е било толкова лесно, както с Landroid робот. Лесна за настройване автономна косачка, която може да обработва наклони до 20 градуса.
Хранете домашния любимец от разстояние
Не оставяйте домашния любимец сам и гладен. Можете да го храните чрез смарт телефон без значение мястото, на което се намирате, както и да управлявате големината на порциите и часовете на хранене.

Наблюдавайте къщата си
Наблюдавайте всичко вкъщи с Riley, робот контролиран чрез Wi-Fi. Той е с 5 мегапикселова камера, което е достатъчно да наблюдавате ежедневието на домашните си любимци например.

А ние ви питаме колко точно бихте искали да улесните ежедневието си?

Източник 


 
 

 
 
 


Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата