5 умни джаджи за възрастни

 
    продукти
 

Ето петте устройства, които могат да улеснят живота на възрастните.


Прахосмукачките – роботи поддържат чистотата в нашите домове и ни спестяват възможни проблеми с гърба и други наранявания, които биха могли да се появат при работа с конвенционалните машини за почистване.

Търсачката за ключове
Remote key finder е способна да открие ключове, дистанционни, портмонета, очила и други принадлежности бързо. С натискането на цветния бутон, звук и светлина ще ви отведат до изгубените вещи с отдалеченост до 30 м.
Говорещият часовник
Reminder Rosie е предназначен да ви помогне при загуба на паметта. Тази персонализирана система за напомняне с глас, може да ви напомни за лекарствата и ежедневните задачи.
Evermind
Evermind системата за наблюдение осигурява спокойствие на тези, които живеят сами или които се нуждаят от допълнителна подкрепа. Той установява кога се включват и изключват електрическите уреди. Можете да направите кафе сутрин или да настроите за гледане любимо телевизионно шоу.
ТВ уши
тази телевизионна джаджа ви позволява да чуете ясно диалога, като същевременно елиминирате оплакванията от високия звук на телевизията. Поставете устройството и го увеличете до степен каквато ви е необходима. Край на войната за степента на ТВ звука.
Ring Ring Video Doorbell 2
Ring Ring Video Doorbell 2 идва с регулируеми сензори за движение. Когато някой задейства сензорите за движение или натиска звънеца на вратата, на телефона, таблета и компютъра на собственика се изпраща незабавен сигнал. Можете да виждате, чувате и говорите с лицето на вратата от всяка точка на света.


Източник 
 

 
 
 


Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата