Геният на почистването

Разработен, за да бъде в унисон с навиците ви, особеностите на дома и спецификите на сезоните, iRobot OS обединява интелигентност, интуиция и най-съвременни технологии и създава персонализирано преживяване в почистването, като същевременно ви дава пълен контрол чрез приложението, инсталирано на мобилното ви устройство. Това е гениално!

iRobot OS откриваме при моделите:

  • Roomba s9/s9+
  • Roomba j7/j7+
  • Roomba i7/i7+
  • Braava jet m6
  • Roomba i3/i3+ без функциите Keep Out Zones, Cleaning Zones, Estimates Cleaning Time

Функции и възможности за персонализация:

Позволява да планирате време за работа и време за почивка - вашата. Чрез тази функция инструктирате вашите почистващи роботи iRobot, кога да започнат и кога да преустановят работа. Do not disturb е възможна в съчетание с опциите Quiet time (Време за тишина), Napping time (Време за следобедна дрямка), Weekly meeting (Седмична среща), Movie night (Кино вечер) и Custom (Персонализирай).

Тази функция дава възможност да информирате вашия почистващ робот за вида почистване, което желаете. Предлага ви три варианта:
- Room-size clean (Почистване спрямо размера на стаята). Използвайки тази опция, вие оптимизирате времето за почистване според размера на стаята. Roomba® почиства подовете на по-големите помещения веднъж, а средно големите и по-малките стаи по 2-3 пъти.
- Daily clean (Дневно почистване).Изберете тази опция, ако желаете ежедневно почистване. Вашата прахосмукачка робот Roomba® ще почиства подовете в дома ви всеки ден, минавайки ги по веднъж.
- Extra clean (Допълнително почистване). С тази опция си осигурявате по-дълбоко почистване, когато се налага такова. Roomba® ще почисти всички подове по два пъти.

Чрез тази функция давате указания на вашия прахосмукачка робот Roomba® как да процедира при пълен контейнер. Предлага ви два варианта:
- Do not clean when full (Не чисти с пълен контейнер). Така Roomba® няма да започне нов или ще преустанови почистващ цикъл, когато контейнерът ѝ се напълни с боклук.
- Keep cleaning when full (Продължи да чистиш с пълен контейнер). Използвайки тази опция, вие нареждате на Roomba® да довърши започнатото почистване, дори ако контейнерът ѝ се е напълнил с боклук.

Вместо да се включва в определени часове, ако тази функция е активирана, Roomba® ще стартира почистващ цикъл, веднага щом разбере, че ви няма у дома.

В картата на жилището ви, създадена от вашия почистващ робот, могат да бъдат маркирани неограничен брой зони, които да бъдат избягвани от роботизирания ви асистент. Тази функция замества остарялата виртуална стена и е много удобна, когато искате да забраните достъпа на робота ви до съдовете за вода и храна на домашните ви любимци.

Приложението следи смяната на сезоните. През пролетта, когато рискът от алергии е повишен или когато вашият домашен любимец сменя козината си, iRobot Genius ще ви информира, че е уместно да почиствате подовете по-често. Допълнително в приложението ще намерите списък с компоненти на робота и препоръчителното време, за което те трябва да бъдат почистени, проверени или заменени, както информация как да го направите.

В картата на жилището, която роботът създава сам, можете да маркирате, разделите и именувате стаи и зони за почистване. Зоните за почистване са места, където замърсяването е по-интензивно и трябва да бъдат чистени по-често. Например постелката в коридора, пода в кухнята и под масата за хранене. Вие именувате тези места "вход" или "трапезна маса“ и с едно натискане да изпратите робота да почисти преди пристигането ви у дома или след хранене. Тази функция придобива изцяло ново измерение, когато е свързана към Smart Home и можете да командвате робота си с глас, а той стриктно да почиства навсякъде, където пожелаете

Преди началото на работния цикъл на вашия робот, приложението iRobot Genius ще ви покаже колко време ще продължи почистването.

Когато разполагате с ограничено време и искате роботът прахосмукачка да почисти подовете, можете да му зададете почистване 15 мин, 30 мин. или 45 мин.

Свързва се с дома ви. Синхронизира се с живота ви

Свързва се с дома ви Синхронизира се с живота ви

Автоматизираното почистване, съобразено с вашите изисквания, желания и привички, става възможно благодарение на уникалния интелект и постоянните подобрения, достъпни само от iRobot. От анализ на вашите лични предпочитания до синхронизация с други интелигентни устройства, апликацията iRobot OS превръща бъдещето в реалност.

Почиства там, където се налага

Почиства там, където се налага

Роботизираните прахосмукачки Roomba® и моповете роботи Braava® с интелигентно картографиране използват най-съвременния изкуствен интелект и се обучават сами, за да могат автоматично да откриват мръсотията и да създават нови зони за активно почистване – под кухненския плот и около краката на мебели като дивани и маси.

Предлага почистване съобразено с рутината ви

Предлага почистване съобразено с рутината ви

IRobot OS запомня кога най-често включвате вашия роботизиран моп или прахосмукачка, както и кои стаи чистите регулярно. След няколко редовни почиствания приложението ще е събрало достатъчно данни за вашите почистващи навици и ще започне да ви предлага чистене, съобразено с рутината ви. Например, ако винаги чистите в петък, а се случи да забравите, приложението ще ви напомни и ще предложи да подаде инструкция към вашия почистващ робот за започване на работен цикъл.

iRobot. Живееш човешки

Последвай irobot_bulgaria в instagram и покажи твоя iRobot с хаштаг #irobot_bulgaria