Продуктиречник на термините iRobot

 
всички
 
Roomba 600
Roomba
600
 
Roomba 700
Roomba
700
 
Roomba 800
Roomba
800
 
Braava
Braava
 

Тристепенна почистваща система AeroForce

Революционната AeroForce технология подобрява общата ефективност на роботите от серия 800 и 900 с 50 %.

1. Странична въртяща се четка
Благодарение на страничната четка, Roomba почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места, използвайки системата Wall Follow.

2. Две гумени четки - екстрактори въртящи се една срещу друга
Система от две срещуположно въртящи се четки-екстрактори, изградени от здрави гумени нишки, хващат прах и отпадъци от всички видове подови настилки. Създадени са така, че отпадъците да не залепват по тях, което елиминира почти напълно необходимостта от поддръжката им.

3 .Голяма всмукателна сила
Системата AeroForce концентрира и ускорява въздушния поток между двата екстрактора. Така, в комбинация с новия мотор, увеличава до пет пъти всмукателната сила на робота, спрямо предходните серии. Филтрирането се осигурява от AeroForce® Високо Ефективен Филтър.

Виртуална стена

Можете да ограничите пространството за работа на Roomba с помощта на виртуална стена. Виртуалната стена създава невидима бариера, през която роботът не преминава.  Използва се когато желаете да почистите само определено място или искате да забраните на Roombа да се доближава до кабели и чупливи предмети.

Функция за програмиране на почистването

Благодарение на функцията за програмиране на почистването, можете да зададете деня и часа, в които желаете роботът да започне да почиства. Тъмнината или препятствията не пречат на Roomba, така че той ще може да чисти и във Ваше отсъствие. iRobot дава възможност за  планиране на почистването всеки ден по различно време. Можете да настроите робота така, че да почиства три пъти в седмицата, и той всяка седмица ще почиства в определения час.

AeroForce® Високо Ефективен Филтър

Роботизираните прахосмукачки Roomba серия 800 и 900 са снабдени с AeroForce® Високо Ефективен Филтър. Това е един от най-ефективните филтри, който улавя дори ний-фините прахови частици и полени. Подходящ е за хора с алергии и предпазва по-добре от конвенционалните филтриращи системи на прахосмукачките.

Контейнер с голям капацитет AeroForce

Контейнерът с голям капацитет AeroForce е специално създаден за Roomba серия 800 и 900. Сред предимствата му е високо ефективният филтър AeroForce®, който улавя и най-фините прашинки и по тази причина е подходящ за хора с алергии. 

Почистваща система AeroForce

Роботизираните прахосмукачки Roomba серия 800 и 900 разполагат с нов вид почистваща глава.  Адаптивната почистваща система AeroForce се приспособява динамично към всякакъв тип подови настилки – твърди и меки.

Зарядна станция

Roomba Series 800 и 900 предлага зарядна станция с интегриран адаптер за зареждане на батерията. От станцията за зареждане роботът влиза в битка с мръсотията. Roomba се връща на станцията за зареждане при приключване на почистването или когато батерията е изтощена.

42 различни сензора

Системата за контрол и навигация в пространството - iAdapt - работи само в комбинация с оптични и акустични сензори. Продуктите, от серия  800, разполагат с 42 сензора, които събират важна информация за помещенията и препятствията в тях. 

Функция Пауза/Продължаване

Ако имате нужда да спрете Braava за малко, да свършете каквото е необходимо и после да продължите с почистването? Няма проблем. Функцията Пауза/Рестарт ви гарантира, че Braava ще продължи почистването от там, от където то е било спряно. 

Тихо почистване

Braava работи тихо и това е едно от големите ѝ предимства. Тя е задвижвана от тих електромотор, заради който почти няма да я чувате; затова можете да четете книга или да спите докато Braava чисти, а тя със сигурност няма да ви пречи.   

Режим „Мокро почистване“

Braava работи в два режима за почистване – сухо и мокро (Braava jet има и трети режим - влажно забърсване). Мокрото почистване ефективно избърсва повърхностите. Чрез тази техника, уредът успява да почисти петна и прах.

Режим „Сухо почистване“

Braava работи в два режима за почистване – сухо и мокро (Braava jet има и трети режим - влажно забърсване) . Режимът сухо почистване е създаден да забърсва прах, косми и слабо замърсяване на всички видове твърди повърхности. Нечистотиите полепват по подложката, която лесно можете да изтръскате или смените (в зависимост от модела моп), когато почистването приключи. 

Системата PRO-CLEAN

Braava 380 увеличава ефективността на работата си, чрез системата PRO-CLEAN. Използвайки резервоар с препарат за почистване, вграден в панела за закрепване на подложката, системата поддържа подложката леко мокра през цялото време. Благодарение на това Braava 380 премахва дори най-упоритите петна от вашия под.

Тристепенна система за почистване

Тристепенната система за почистване гарантира безупречно почистване на пода във Вашия дом. Изградена е от от три едновременно работещи елемента:
 
1. Въртяща се странична четка, която осигурява почистване покрай стените и по ъглите на стаята.
2. Две главни въртящи се една срещу друга четки, които събират прах, трохи и косми от пода.
3. Вакуум, който засмуква отпадъците и ги вкарва в контейнера.

Pоботизирана прахосмукачка

Все още не притежавате роботизирана прахосмукачка? Това най-вероятно означава, че чистенето е забавно за Вас и с голямо неудоволствие бихте отстъпили тази любима дейност на някой друг. И все пак, ако решите, че вече не ви е приятно, ние имаме интересно предложение за Вас - прахосмукачка-робот, малкият помощник в домакинството, който успява да почисти самостоятелно всякакви повърхности. Софтуерът му позволява да работи без Ваша помощ. Просто го включете и се насладете на приятни мигове, с любимо занимание, като гледане на телевизия например. Прахосмукачката-робот е оборудвана с усъвършенствани сензори, така че добре се ориентира във всяка обстановка. Преминава през праговете без проблеми. Стълбите изобщо не й пречат. Когато се приближи към тях, софтуерът я предупреждава за опасност и тя спира.Очаквате с нетърпение да видите малкия помощник по време на работа?  iRobot ще Ви представи истински "концерт" за прахосмукачка. Дайте ѝ шанс и ще бъдете приятно изненадани от резултата!

AeroVac® Филтър

Филтърът от микрофибър улавя и най-фините частици прах. Той се използва в роботите Roomba серия 600.

Компактни размери

Благодарение на своята височина от 9,2 см, Roomba достига и до места, които често са труднодостъпни, например под легло или под кухненско обзавеждане.

Лесна употреба

Не е необходимо да контролирате Roomba как и колко дълго да почиства. Тя определя това  сама, в зависимост от разположението и големината на помещението, което почиства. Натиснете бутона CLEAN и Roomba ще се погрижи за останалото.

Система Wall Follow

Благодарение на страничната четка и на системата Wall Follow, Roomba ефективно почиства и местата около мебелите, покрай стените, по ъглите на стаята и други труднодостъпни места.

Батерия тип Ni-MH

iRobot се захранва от батерия тип Ni-MH (Nikl-Metal Hydrid). Нейното предимство е способността да издържа на високата консумация на ток от мотора като в същото време запазва напрежението стабилно и има дълъг експлоатационен живот. Така, с едно зареждане, роботът успява да чисти в голям период от време. Зареждането се управлява от микропроцесор, който следи различни параметри на батерията, включително температурата. Така максимално се удължава  животът на батерията.

Сензори срещу падане по стълби

Специални сензори предпазват робота от падане по стълби или от високи места.

Преминаване през прагове

Roomba може лесно да се преодолее преходни лайсни, прагове и други неравности с височина до 2 см.

Диагностика на проблеми

Роботът е в състояние сам да установи евентуален проблем, като силно замърсяване на четките, и да подаде звуков сигнал.

Профилирана броня

Roomba открива препятствия с помощта на профилирана гумирана броня с омекотен допир. Инфрачервените лъчи, излъчвани от бронята на робота, откриват препятствието, роботът забавя движението си и леко се допира до него. Бронята щади мебелите. Прекият контакт с препятствието оптимизира работата на страничната четка, която измита боклука около него. Освен това, благодарение на сензорната броня Roomba преодолява препятствия, като покривка на легло или дълги завеси и почиства под тях. Роботизираните прахосмукачки от серия 700 са снабдени с такава профилирана гумирана броня.

Лесна поддръжка

Редовната поддръжка удължава живота на вашата Roomba. Просто изпразвайте контейнера за боклук, почиствайте четките и предното колело.

Програма SPOT

Програмата SPOT служи за локално почистване. Роботът почиства кръгла зона с диаметър от 1 м. Можете да го използвате като "метла и лопатка", когато разсипете захарта на пода в кухнята или искате да почистите изтривалката за обувки.

ANTITANGLE

iRobot мисли за домакинството, затова разработи технологията ANTITANGLE, която предотвратява заплитане и засукване в кабели или в ресни на килими. Веднага след като четката усети съпротивление, обръща посоката си на въртене. Така роботът се освобождава и може да продължи с почистването.

Дистанционно управление

Роботът може да бъде управляван и с дистанционно управление. Комфортът на управление се гарантира от бутона CLEAN, командата за локално почистване, чрез натискане на бутона SPOT, връщане на робота в базата за самозареждане, чрез бутона DOCK. Роботът може да бъде управляван като автомобил-играчка от бутоните със стрелки, което ще бъде оценено предимно от мъжете и децата. Ще видите как почистването може да бъде забавно.

Броня с омекотен допир

Roomba открива препятствия с помощта на профилирана гумирана броня с омекотен допир. Инфрачервените лъчи, излъчвани от бронята на робота откриват препятствието, роботът забавя движението си пред него и леко се допира до него. Бронята щади мебелите. Прекият контакт с препятствието оптимизира работата на страничната четка, която измита боклука около него. Освен това, благодарение на сензорната броня Roomba преодолява препятствия, като покривка на легло или дълги завеси и почиства под тях.

 

Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата