Новини iRobotвсички

Novinky header

Общи условия

    продукти
 

октомври
2015
Общи условия за участие в специалното предложение на iRobot

 

май
2015
Зарадвайте себе си или близките си като закупите Braava 380 и получите 100 лв. обратно. Възползвайте се от специалното ни предложение Cash Back.

 

август
2014
Повечето хора познават компанията iRobot като производител на роботизирани прахосмукачки. По-малко известен е фактът, че роботи с това лого се ползват при военни конфликти и природни бедствия или че името на създателя на компанията пътува към Марс. Именно с него, Колин Енгъл, успяхме да се срещнем.

 

март
2014

В края на 2013 г. в Чехия се проведе цялостен тест на роботизирани прахосмукачки.

 

януари
2014
iRobot Corp., лидер развитието на роботиката, представя робот за дома, който почиства подовите настилки по съвсем нов начина - iRobot Scooba 450. Заедно с новата серия роботизирани прахосмукачки Roomba® 800, Scooba 450 е част от представянето на компанията на CES 2014 в Лас Вегас.

 

юни
2013
Независимото потребителско списание Hardware.info проведе тест за ефективност на четири различни роботизирани прахосмукачки. Победителят не е изненадан, за разлика от победените.

 

май
2013
iRobot PackBot FIFAБразилското правителство подписа договор за доставка на професионални роботи PackBot за 7,2 милиона долара. Те ще осигуряват сигурността по време на Световното първенство по футбол през 2014 г.

 

март
2013
Официалната дистрибуция на продуктите iRobot се осъществява само чрез нашата мрежа от оторизирани търговци, чрез които гарантираме сериозен контрол при разпространение на продуктите iRobot. Пазарувайте там, където ще получите подобаващо внимание дори и при възникване на някакъв проблем.

 

януари
2013
Чуйте кратката реч на изпълнителния директор и основател на дружество iRobot на честването на неговия успех.

 

 


Бащата на роботите: идеалната машина не трябва да изглежда като човек.

Повечето хора познават компанията iRobot като производител на роботизирани прахосмукачки. По-малко известен е фактът, че роботи с това лого се...

11.08.2014
всички новини

Roomba 681

Roomba 681Улеснете ежедневието с Roomba 681.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата