ПродуктиЛИЗИНГ НА РОБОТА

Zapůjčení robota header

За iRobot прахосмукачките и подомиячките-роботи не са единствено бизнес. iRobot не ги възприема само като възможност да се спечелят бързи пари и да се върви по-нататък. iRobot е основател на категорията прахосмукачки-роботи и iRobot ще продължава на всяка цена в техния развой. Това е така, защото ние от iRobot вярваме, че роботите още сега променят нашия свят.

В началото на почти всяка голяма фирма, която дава тон в своята област, стои огромна страст и желание да се промени света. Който основава фирма, само за да може колкото може по-скоро да кара червено Ферари, обикновено не стига далече. Фирмата iRobot възниква в резултат на убеждението на трима ентусиасти (Колин Ингл, Хелън Грейнър и Родни Брукс), че роботиката един ден ще промени света и начините по които работим, учим се, лекуваме или почистваме. Годината е 1990 и в света, където мобилният телефон едва се побирал в куфар, а по вълните на интернет се спускали само учени и академици, това изглеждало като утопия.

Още през първата година на съществуването на iRobot се появява Genghis, робот за изследване на космоса и същевременно база за развитие. През 1996 г. по това време още малкото семейство на iRobot се разширява с модела Ariel, който служи проучване на брега и откриване на мини. Преломът настава в 1998 г., когато дружество iRobot спечелва контракт с агенцията DARPA за проектиране и производство на тактически мобилен робот iRobot PackBot. Точно този всестранен робот беше използван от американското правителство при спасителните работи след терористичните нападения срещу  Световния търговски център през 2001 г.

През 2002 г. iRobot влиза в живота на всеки от нас. През тази година идва на света първата прахосмукачката-робот Roomba, освен това PackBot е включен в стандартната екипировка на американската армия. Три години по късно iRobot прибави към семейството на домашните роботи  единствената на света подомиячка-робот Scooba и продължи да работи върху усъвършенстване и развой на нови професионални роботи. Най-новият пробив идва през 2011 г. с въвеждането на изцяло новото поколение на прахосмукачки-роботи Roomba серия 700, признатата най-добра роботизирана прахосмукачка на света.

Повече от двадесет годишната история на компанията iRobot включва поредица от повратни точки и драматичните събития. Нашите професионални роботи служат на мирните мисии и търсят живот и там, където надеждата за това е почти угаснала. Нашите домашни роботи от своя страна работят за повече от 13 милиона домакинства на света, за да могат притежателите им през това време да се занимават с по-смислени неща. Затова iRobot остава верен на роботиката и продължава да инвестира в нейния развой.

 

Roomba i3+ (3558)

Roomba i3+ (3558)Систематично почистване и самопочистваща база Clean base. Презарежда и възобновява почистване.

Всички продукти

 
 
Продуктът беше вкаран в кошницата
Bиж кошницата